DH Buitensport
" Gewoon buiten "

Kinderen en outdoor

Wil jij ook een actief en stoer verjaardagsfeest? Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes en vriendinnen? Kinderen van verschillende leeftijden kunnen hun verjaardag vieren of hun avontuur beleven onder begeleiding van DH Buitensport. De activiteiten worden op een prachtig terrein van de Buitenplaats in Vlaardingen georganiseerd. Op dit terrein zijn alle ingrediënten aanwezig om een outdoor of survival gevoel te creëren.

De activiteiten duren ongeveer 2 uur en zijn inclusief eten en drinken.

Kosten
Prijs per kind  €                                           18,50 *| minimaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen
Duur                                                            2 uur  | activiteit duurt 1,5 uur
Eten                                                         inclusief  | patat met limonade 
Locatie                                                 Vlaardingen | De Buitenplaats, Zuidbuurt 85 te Vlaardingen

Bijzonderheden 
De activiteiten vinden allen buiten plaats. Het is wel aan te raden kleding te dragen dat vies mag worden. Het doel van de feestjes is het lekker buiten zijn. Er worden sport en wedstrijd elementen aangeboden maar mee doen is belangrijkere dan winnen. 
De activiteiten worden altijd aangepast aan de leeftijd van de deelnemers en de weersomstandigheden. Deelname is op eigen risico en ook bij de kinderactiviteiten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Voorwaarden voor deelname: hieronder staan een aantal eisen die gesteld zijn aan deelname voor deze activiteit. Deze zijn gesteld om het risico op blessures te verkleinen en de veiligheid te waarborgen. Wat wordt er verwacht van een deelnemer.

goede gezondheid | gezellig en goed humeur | 

Reserveer hier een datum 

* De getoonde  prijzen zijn inclusief btw en exclusief vervoer naar de startlocatie, eten en drinken niet inbegrepen tenzij anders is vermeld.