DH Buitensport 
Organiseert en begeleidt buitensportactiviteiten

Enkeldaagse activiteiten

Activiteit De Polderloop

Omschrijving
De Polderloop is een leuke, avontuurlijke en afwisselende dag-wandeltocht op Nederlandse bodem. We proberen zoveel mogelijk de gebaande paden te vermijden. Er zal ongeveer 15 a 20 km gewandeld worden en het tempo zal door de deelnemers bepaald worden. Hierdoor is de wandeltocht voor iedereen geschikt. Je gaat locaties van een gebied zien waar je normaal gesproken snel aan voorbij gaat. Er zullen geen belemmeringen zijn die ons van de koers zullen brengen. Deze tocht is bedoeld voor mensen die niet bang zijn om vies te worden en graag eens een langere wandeltocht willen ervaren. Het doel van deze tocht is training en wellicht een opstap, richting verdere buitensportactiviteiten. Er wordt van de deelnemers verwacht dat zij zelf voor materiaal, eten-drinken en vervoer zorgen.

Doelgroep
Deze activiteit is bedoeld voor de beginnende en gevorderde wandelaar en personen die graag even buiten willen zijn.

Meer informatie over deze activiteit ontvangen stuur  dan even bericht.

Activiteit Groepsbinding- en teambuilding

Omschrijving
DH Buitensport organiseert ook groepsbinding- en teambuildingsactiviteiten. Deze activiteiten staan in het teken van samenwerken, teambuilding maar vooral ook gezelligheid. Er zal een activiteit op maat bedacht worden waarin een aantal zaken centraal staan zoals fysieke uitdaging, spelvorm, aanleren van een vaardigheid en natuurlijk een kampvuur. Tijdens het kampvuur kan er een hapje en een drankje genuttigd worden. 

Zoals al eerder benoemd is deze activiteit op maat en zijn er diverse mogelijkheden. Geef aan wat u graag zou willen en samen komen wij tot een prachtige ervaring!  

Doelgroep
Deze activiteit is bedoeld als groepsbindingsactiviteit zoals : teambuilding zakelijke relaties (afdeling van een kantoor, eenheid of team) of als activiteit voor jouw team/ploeg van de vereniging, stichting of club. 

Meer informatie over deze activiteit ontvangen stuur  dan even bericht.

Activiteit De Stompert (trail-run)

Omschrijving
De Stompert is een trailrun die plaatsvindt in de polder van Vlaardingen. 
Het parcours is ongeveer 10 kilometer lang en er wordt van de deelnemer wel iets verwacht. De deelnemer zal zelfstandig de juiste route moeten zoeken aan de hand van navigatiemiddelen en navigatievaardigheden. Is het moeilijk, Nee!!, vooral leuk en anders dan je wellicht gewend bent. Natuurlijk zijn er checkpoints die de deelnemer moet passeren. Iedere deelnemer zal dus minimaal de checkpoints moeten aandoen en dus hierdoor minimaal de 10 kilometer hebben afgelegd.

Doelgroep
Deze activiteit is bedoeld voor de beginnende en gevorderde hardloper-of trailloper die wel gewend is aan hardlopen op onverharde en verschillende  ondergronden. Naast het hardlopen en de fysieke vaardigheden heeft de deelnemer richtingsgevoel of navigatievaardigheden. 

Meer informatie over deze activiteit ontvangen stuur  dan even bericht

Activiteit Survivalrun Clinic

Omschrijving
DH Buitensport organiseert ook survivalrun clinics om deelnemers een indruk te geven van deze snelgroeiende duursport. Tijdens deze clinic komen er verschillende zaken aanbod zoals: een goede warming-up en een aantal basistechnieken voor het veilig kunnen nemen van een hindernis of obstakel. Met deze clinic ga je fysiek aan het werk en krijg je handvatten aangereikt die je wellicht als voorbereiding op een wedstrijd kunt toepassen.  

Doelgroep
Deze clinic is bedoeld voor deelnemers die graag willen weten wat nu precies de sport survivalrun of obstaclerun inhoudt. Natuurlijk kan deze activiteit ook als groepsbindingsactiviteit worden georganiseerd.   

Meer informatie over deze activiteit ontvangen stuur  dan even bericht.

Activiteit Kinderen en outdoor

Omschrijving
Ook voor kinderen organiseert DH Buitensport activiteiten zoals kinderfeestjes of gewoon een paar uurtjes lekker ravotten. Dat alles op een afgesloten buitenterrein waar alle ingrediënten aanwezig zullen zijn om een echt outdoor gevoel te krijgen.

Doelgroep
Deze activiteit is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar tot 16 jaar oud. 

Meer informatie over deze activiteit ontvangen stuur  dan even bericht.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn