DH Buitensport 
Organiseert en begeleidt buitensportactiviteiten

Groepsbinding

Omschrijving
DH Buitensport organiseert ook groepsbindingsactiviteiten. Deze activiteiten staan in het teken van samenwerken, teambuilding maar vooral ook gezelligheid. Er zal een activiteit op maat bedacht worden waarin een aantal zaken centraal staan zoals fysieke uitdaging, spelvorm, aanleren van een vaardigheid en natuurlijk een kampvuur. Tijdens het kampvuur kan er een hapje en een drankje genuttigd worden. 

Zoals al eerder benoemd is deze activiteit op maat en zijn er diverse mogelijkheden. Geef aan wat u graag zou willen en samen komen wij tot een prachtige ervaring!  

Doelgroep
Deze activiteit is bedoeld als groepsbindingsactiviteit zoals : teambuilding zakelijke relaties (afdeling van een kantoor, eenheid of team) of als activiteit voor jouw team/ploeg van de vereniging, stichting of club. 

Benodigde uitrusting (tenminste)

  • sportschoenen
  • kleding die vies mag worden
  • sokken tot over de enkels
  • extra set droge kleding
  • voldoende voeding en drinken

Bijzonderheden
De duur van de activiteit is doorgaans 2 tot 3 uur maar ook hier zijn meerdere mogelijkheden.

Voorwaarden voor deelname
Hieronder staan een aantal eisen die gesteld zijn aan deelname voor deze tocht. Deze zijn gesteld om het risico op blessures te verkleinen en de veiligheid te waarborgen. Wat wordt er ongeveer verwacht van een deelnemer.

  • goede gezondheid en geen blessures.


Kosten en deelname

Deelname kosten zijn nader te bepalen (minimaal 10 en maximaal 40 deelnemers)  
Stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn