DH Buitensport 
Organiseert en begeleidt buitensportactiviteiten

 

Gastenboek

Dennis Westerhout
26-11-19 10:40:49
Hey Danny,

gefeliciteerd met je overwinning op het NK Survivalrun!
Ook gelijk mooie reclame voor DH Buitensport.
Aad van Haaften
18-10-19 23:26:40
Jaja nog steeds gaat het beter. Elke week trainen om verder te komen, begin dit jaar mijn eerste Survivalrun gelopen....kapot gegaan...nooit meer zou ik het doen ging er de dagen erna door mijn hoofd...de Castortrail zat er ook al bij, check ..ook daar kapot gegaan... ook daar weer na de tocht in mijn hoofd dat stemmetje, DIT NOOIT MEER.....helaas dat stemmetje heeft niet gewonnen... afgelopen zondag mijn tweede Survivalrun gelopen...geloof het of niet maar ik was gewoon een soort van fit tot het einde in een super team gelopen, samen buiten en bikkelen...met elkaar en voor elkaar...TROTS!! Waarom? Omdat ik nu geen stemmetje in mn hoofd had die mij zei: nooit meer, nu de drive om door te gaan...Gewoon Buiten, fit...sterker...en oh zo lekker...ik kijk al uit naar de Castor...
Jasper Vervoort
12-03-19 20:18:00
Wekelijks heerlijk trainen. Ik heb al jaren aan survival gedaan maar in deze groep weer helemaal mijn motivatie terug gevonden. Een leuke club mensen en een goede trainer die "down to earth" is met een goed gevoel voor humor en een groep weet te motiveren en te trainen!

Je gaat niet alleen voor de training maar ook voor de mensen!

Samen stiekem sterk worden.
Aad van Haaften
19-02-19 20:40:10
Gewoon buiten, heerlijk jezelf tot het uiterste uitdagen op jou eigen niveau de survivalrun trainingen ondergaan onder begeleiding van een ervaren trainer.. Elke week stapjes maken en trots terug kijken. Een groep die elkaar ondersteund, aanmoedigt als het net niet lukt en aanspoort de week erna om het beter te doen...als groepoudste blij dat ik op mijn niveau gewoon nog mee kan doen..😎.. nu bijna een jaar verder en al wat uitdagingen overwonnen kom ik elke week graag terug om persoonlijk te groeien en raad het iedereen aan... mijn doel is om de Survivalrun Steenbergen met het team goed af te sluiten, durf je het ook aan?.. Castortrail op de planning om dat ook af te vinken in mn lijst van leuke dingen " gewoon buiten " te doen...
Richard Van der Lugt
19-02-19 18:33:00
Heerlijke training elke maandagavond. Onder de deskundige leiding van Danny, jezelf uitdagen en grenzen verleggen.
Ieder op zijn eigen niveau, echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een dynamische all body workout in de frisse buitenlucht!
Arjan van Ginkel
13-02-19 20:12:03
De barre Sanglier route. Met recht bar. Afzien maar met elkaar. Een fantastische ervaring die ik niet had willen missen. Dit weekend veel geleerd van de mensen om me heen. Elkaar motiveren op de juiste momenten. Topweekend Danny. Op naar de Castor trail
Petra van Ginkel
13-02-19 19:59:04
De buitensport persoonlijk en professioneel. Leuke trainingen zonder vast abonnement. Top trainer Danny. Sta er steeds weer van te kijken hoe hij iedere keer iedereen persoonlijke aandacht geeft, zorgt dat iedereen tot zijn uiterste gaat. Ieder traint naar zijn eigen kunnen en niveau. Erg leuk onderling met elkaar. Iedereen is behulpzaam naar elkaar zoals dat hoort binnen een team.
Natasja Verheij
13-02-19 19:18:49
Sinds mei ga ik elke maandagavond naar de survivaltraining. Danny weet mij te motiveren en een stapje verder te gaan waar anderen zouden stoppen.

Hij luistert, stelt vragen en geeft wijze raad. Ook speelt hij goed op de groep in, zodat de trainingen uitdagend en pittig zijn.

Verder zijn de trainingen gevarieerd en je zit nergens aan vast, omdat hij niet met een abonnement werkt.
Kortom ben ik erg blij dat ik hier train en ik hoop nog lang te kunnen, genieten van de trainingen.
Tonen: 5  10
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn