DH BUITENSPORT
 

 

KLANT ERVARINGEN

17 berichten op 4 pagina's
Dick Smit
15-04-23 17:17:01
Dit jaar voor het eerst meegedaan met de Castor onder begeleiding van Danny. Een mooie tocht door verrassend mooie en ruige gedeelten van de Ardennen. Ongeveer 20 km per dag gelopen met ook flink wat hoogtemeters. Overnachting vond plaats op een mooie camping.
En de tweede dag nog meer mooie uitzichten.
Onderweg leuke gesprekken gevoerd met de andere deelnemers.
Al met al een hele leuke en mooie tocht en perfect begeleid en georganiseerd door Danny!
Anne B
12-04-23 23:44:51
Super leuke wandeling met de Stompert laatst in Oostvoorne. Heerlijke route uitgekozen Danny ! We beginnen natuurlijk met coffee. Bos, strand, duinen. Overal was weer aan gedacht, Danny stopt veel tijd in de organisatie en bergeleiding. Er is altijd een gezellige sfeer en groep positieve mensen. Dat geld ook voor de Bootcamp trainingen. Verheug me op de volgende uitjes en training 😃
Rop Out
12-04-23 21:48:54
Ik zocht een sport die mij wat fitter zou kunnen maken. Die vond ik bij de bootcamp die Danny elke zaterdag geeft.
Danny zorgt voor een uitgebalanceerde training waarbij elke keer weer een andere spiergroep wordt uitgedaagd. Danny zorgt voor een ontspannen sfeer en weet elke deelnemer te prikkelen om zijn niveau te verbeteren. Ik vind het heerlijk om elke week weer met andere enthousiaste sporttievelingen in de buitenlucht te mogen trainen.
Groetjes Rop
Peter Bremer
12-04-23 19:26:29
Voor de tweede keer de Castor meegelopen. Echt enorm genoten! Niet alleen van de prachtige omgeving. Ik ben echt top begeleid door Danny, zowel in de voorbereidingen als in de uitvoering. De route is uitdagend voor ieder niveau. En naast dat ik fysiek aan de bak moest heb ik het ook enorm naar mijn zin gehad. Zeker weer voor herhaling vatbaar dus op naar volgend jaar!
Cindy van der Velde
12-04-23 18:05:26
Vanaf 2019 sport ik bij Danny. Ik zocht meer uitdaging en ben begonnen met survival training. Ik voelde mij gelijk welkom en ondanks dat ik beginnende survivelaar was maakte dit voor de groep helemaal niet uit.
Nu 4 jaar later train ik 2 x per week bij Danny. Hij daagt mij uit op mijn niveau en dat voelt goed. Danny kijkt altijd naar wat je kan en haalbaar is. De groep is gevarieerd en dat maakt het ook zo leuk. Het maakt niet uit welk niveau je hebt altijd gebaseerd op wat je kan.
Daarnaast 2 x met de Castor meegegaan en verschillende wandelingen volbracht.
Voor mij een mooie aanvulling op de sporten die ik al ergens anders doe.(bodypump & XCO).
Geen abonnement bij Danny maar een strippenkaart ideaal zeker als je ergens anders al lid ben.
Tonen: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn