DH Buitensport 
Organiseert en begeleidt buitensportactiviteiten

Over DH Buitensport

Mijn naam is Danny van Haaften en ik ben werkzaam bij de overheid. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met verschillende disciplines van de buitensport. Sinds 2001 ben ik actief als wegatleet in competitief verband en heb ik afstanden tot aan de marathon gelopen. Omstreeks 2008 ben ik tevens gegrepen door het survivalrun virus. Sindsdien heb ik vele survivalruns als wedstrijdatleet in binnen en buitenland gelopen. Als rode draad hier doorheen ben ik actief als berg-buitensporter in verschillende disciplines o.a. rotsklimmen, meerdaagse bivak-wandeltochten en fietstochten. Het organiseren en begeleiden van buitensportactiviteiten begint in 2009 tijdens mijn jaarlijkse bijdrage aan de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging - NKBV als vrijwilliger. Ik heb vele tochten georganiseerd en ik hoop dat nog lang te kunnen doen.

In 2016 ben ik gestart met DH Buitensport om mensen te motiveren meer naar buiten te gaan. DH Buitensport is ontstaan door liefde en passie voor de buitensport. In ons drukke bestaan wordt het "gewoon buiten" zijn steeds belangrijker, even terug naar de basis.  Het organiseren van activiteiten, het meenemen van mensen van verschillende niveaus, geeft mij voldoening. Op deze laagdrempelige manier kan ik de mogelijkheid bieden om "gewoon buiten" te  laten ervaren. Door net even andere activiteiten te organiseren, activiteiten waar je grenzen gaat verleggen, een fysieke prikkeling ervaart of om er gewoon even tussenuit te zijn. 

DH Buitensport is een veilig en vertrouwd adres, gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van zeer gevarieerde buitensportactiviteiten voor particulieren, bedrijven, scholen en groepen. Met mijn ruime ervaring ben ik in staat om het hele jaar door activiteiten te organiseren. Je kunt kiezen uit activiteiten zoals een ontspannen wandeling tot een meerdaagse  bivaktocht waar tenten verboden zijn en het verleggen van grenzen de uitdaging is.

 
 
 
E-mailen
Instagram