DH Buitensport 
Organiseert en begeleidt buitensportactiviteiten

Algemene informatie

Trainer/coach in de meeste gevallen zal ik zelf de trainingen geven tenzij anders wordt bepaald. Ik ben een rustige en een no-nonsens trainer die zijn trainingen serieus neemt. De trainingen zitten boordevol variatie en ik zal ook zeker aandacht voor de individu (differentiatie) hebben om zo iedereen zijn of haar training (prikkel) te laten ervaren. Het laatste en wellicht het belangrijkste punt is dat er een ontspannen en gezellige sfeer tijdens de training heerst.   

Survivalrun training is een training die met veel passie en kennis georganiseerd en begeleidt wordt. Tijdens deze training komen er verschillende trainingsmethoden voorbij zoals bijvoorbeeld duurvermogen, kracht, behendigheid en doorzettingsvermogen. Een basis en een terugkerende vorm tijdens deze training is hardlopen met een maximale afstand van ongeveer 7 km. De hindernis/touwbaan is gedeeltelijk voorzien van verlichting en dus kan er in de winteravonden ook getraind worden. 

Bootcamp training is een  spierversterkende training uitgevoerd in groepsverband. Deze training kun je zo zwaar maken als je zelf wilt en is dus voor vele toegankelijk. De oefeningen zijn eenvoudig uit te voeren maar door de herhaling super effectief, denk hierbij aan loop of sprintoefeningen, eenvoudige krachtoefeningen (met materiaal), explosiviteit en stabiliteitsoefeningen.
Het doel van deze training is de deelnemers allround fit te krijgen of te houden. Door de verschillende trainingsvormen zijn de deelnemers in staat meer kracht en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.  De training wordt buiten georganiseerd en is iedere keer anders.

Personal training is een training waar jouw doelen centraal staan. Wil jij weer fit worden? Ben je misschien onzeker of je wel mee kunt komen in een groepstraining? Wil jij je conditie op peil houden- en of je grenzen verleggen en is groepstraining gewoon niets voor jou?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met professionele begeleiding lekker buiten sporten op jouw niveau. 
Wil jij liever met een vriend(in), partner of kennis samen trainen. Dat kan ook zeker !!

Belangrijke informatie

  • deelname is alleen mogelijk wanneer je vooraf een bericht hebt gestuurd.
  • de groepstraining vindt alleen plaats bij minimaal 8 deelnemers tenzij er anders wordt bepaald.
  • de trainingslocatie is standaard de Buitenplaats, Zuidbuurt 85 in Vlaardingen. (andere locatie is niet uitgesloten)
  • de deelnemer dient tenminste 18 jaar en gezond van lijf leden te zijn.
  • deelname aan de training is geheel op eigen risico.
  • de deelnemer gaat akkoord  met de algemene voorwaarden bij deelname aan de training.
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn