DH Buitensport 
Organiseert en begeleidt buitensportactiviteiten

Trainingslocatie

Omschrijving
De Survivalrun- en Bootcamp trainingen worden gehouden op een prachtige locatie, de Buitenplaats in Vlaardingen. Op deze locatie is werkelijk alles aanwezig om je een goede en volledige training- en of activiteit te kunnen aanbieden. Naast de sportvelden en de horecagelegenheden is er een supergave touw/hindernisbaan. 

De touw/hindernisbaan bestaat uit ongeveer 50 hindernissen waarvan ook een "killing field" (lange laan) van 50 meter is gebouwd. Als je de "killing field" als combinatie heen en terug (100 meter) volbrengt dan ben je echt een baas!! Natuurlijk zal je ergens moeten beginnen en dat kan bij ons. De laagdrempeligheid van de trainingen en de kennis van de begeleiding zorgt ervoor dat iedereen met een voldaan en fijn gevoel weggaat.

De Bootcamp trainingen staan in principe los van de touw/hindernisbaan en worden gehouden op een sportveld maar niets weerhoudt ons ervan om gebruik te maken van deze onderdelen als dit past in de training. Ook zal er in overleg een training op een buiten- en of externe locatie kunnen plaatsvinden. Ik hoop dat je op deze manier indruk hebt gekregen van onze prachtige locatie. 

Wil je een keer meetrainen stuur dan even een berichtje. Tot snel!! 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn